Udnyt din lille have – Vi giver dig vigtige tips/tricks!

Der er mange af os, der er så heldige at have en skøn lille have, som gør det muligt for os at bevæge os uden for på privat grund og få noget frisk luft samt nyde det gode vejr, når det endelig er her. Dog er der mindst lige så mange, der udelukkende har en have, der består af meget få kvadratmeter, og når det er tilfældet, kan det være svært at få dem bedst muligt udnyttet, således man også får så meget ud af sin have som muligt.

Sådan indretter du haven til rækkehuset

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis man bor i et rækkehus. Her er der nemlig ikke meget plads at gøre godt med – men ikke desto mindre kan man have et behov for at få det bedste fra alle verdener, både når det kommer til en flot græslæne, nogle smukke planter, en lille køkkenhave og en rar terrasse.

En køkkenhave på hjul

Er det noget, du kender til? Så er det heldigvis også muligt for dig med de rette elementer at skabe en skøn oase i din lille have. For det første skal du sørge for at anskaffe dig nogle højbede med hjul under. Med sådanne kan du sagtens skabe en køkkenhave, og du kan blot køre rundt med den, når du har behov for plads.

En smuk græsplæne

Derudover bør du sørge for en smuk græsplæne – uanset størrelse, ved ofte at slå den og pleje den. Det sørger nemlig for stærke og bløde strå, som det også er sværere for ukrudtet at trænge op i gennem.

En solid terrasse

Sørg også for at dit område med fliser er velholdt. Måske trænger de til at blive renset, eller også skal de omlægges på ny, så de danner et jævnt underlag. Uanset hvad, så behandl dine fliser med diverse midler, så de er beskytte for eksempel mod alger.

Masser af hygge

Find også frem til et lille havebord med nogle behagelige stole. Pynt eventuelt op med krukker, lanterner og lyskæder, og straks vil du fornemme, at du sidder i en have, der er langt større, end den i realiteten er.

Kategorier